Zprávy

včera
Preview

První ligu čeká boj o čelo tabulky! ČEZ Extraliga nabídne pražské derby či bitvu Ostravy s Brnem

Nadcházející víkend bude kromě duelů mužské a juniorské reprezentace patřit tradičně také soutěžím ligovým. Livesport Superliga sice odpočívá, atraktivní souboje ale nabídne ČEZ Extraliga i 1. liga mužů. V té bude k vidění bitva o první místo tabulky či brněnské derby. Ke střetnutí odvěkých městských rivalů dojde také v nejvyšší soutěži žen.

2 minuty

včera
Novinka

Po roce znovu proti špičce. Pořád je před námi spousta práce, ví Grézl

Juniorský národní tým se po roce opět potká s kompletní světovou špičkou. Na turnaji Euro Floorball Tour budou navazovat na předchozí úspěšné vystoupení, při němž celé EFT ovládli.

2 minuty

včera
Novinka

Žijte florbalem, ať jste kdekoliv! Stahujte novou aplikaci s řadou novinek a vylepšení

Český florbal si přichystal pro všechny fanynky a fanoušky předčasný dárek k Vánocům. Světlo světa spatřila zcela nová aplikace, která ještě více zjednoduší konzumaci florbalového obsahu a přinese i několik nových funkcí. Současně přináší i integraci FLORBAL ID pro sjednocení přihlášení do webu i aplikace.

4 minuty

včera
Tisková zpráva klubu

Semifinále Champions Cupu v Bolce! Prodej vstupenek začal

Před rokem zazářil v mužské části Champions Cupu střešovický Tatran, v nové sezoně má první úspěšný krok za sebou Bolka a chystá se na další. Úvodní semifinálový zápas proti finskému Nokianu se bude hrát v Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi v neděli 3. listopadu a vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketportal. Zajistěte si včas místo na ten nejlepší mezinárodní klubový florbal v Česku.

1 minuta

16.10.2024
Novinka

Repre letí do Finska se dvěma změnami. O MS se bojuje do poslední akce, ví Kreysa

Národní tým mužů vyhlíží poslední přípravu před světovým šampionátem. Už v pátek se poprvé představí na turnaji Euro Floorball Tour ve finských městech Turku a Rauma. Trenér reprezentace Jaroslav Berka musel udělat dvě změny. Všechny duely českého týmu uvidíte živě na platformě ceskyflorbal.tv.

2 minuty

16.10.2024
Tisková zpráva klubu

Opavský klub v úzkých: Pomozte nám zachránit halu ZŠ Mařádkova a tím i opavský florbal!

Zářijové povodně zasáhly do života obrovského počtu lidí. Jedním z nejhůře zasažených míst byla slezská metropole Opava a vodní živel neušetřil ani florbalový oddíl, jehož sportovní hala, v níž hraje Národní ligu, byla vyplavena. Klub se rozhodl učinit pro záchranu vše, co je v jeho silách, a vypsal sbírku.

1 minuta

16.10.2024
Nominace

Návrat zkušeností i několik premiér. Procházka nominoval sestavu pro Vary!

Česká ženská reprezentace odstartuje herní přípravu na domácí mistrovství světa a také letní Světové hry. Hned na úvod se lvice představí před vlastním publikem. Na EFT v Karlových Varech na ně bude čekat střet se světovou špičkou, u kterého můžete být i vy!

5 minut

15.10.2024
Nominace

Ostrá premiéra pro juniorky! Na koho čeká ve Varech křest ohněm?

Reprezentaci juniorek čeká v karlovarské Hale míčových sportů výjimečný víkend. Turnaj Euro Floorball Tour bude pro nový kádr první zápasovou prověrkou. "To, že se můžeme představit před domácím publikem, je pro nás velkou výzvou. Chceme se takto brzy na startu našeho dvouletého cyklu předvést v co nejlepším světle. Těšíme se na zápasy s týmy z top čtyřky. Věřím, že budou holky výborně připravené a schopné tyto zápasy nejen herně zvládnout, ale dodat si tím i potřebné sebevědomí do následující dvouleté přípravy směrem k mistrovství světa," popisuje trenér Tomáš Martiník.

3 minuty

15.10.2024
Novinka

FLORBAL ID | Sjednocujeme digitální svět. Získejte snadný přístup do světa florbalu

Český florbal přichází s revoluční novinkou, která fanynkám, fanouškům i členkám a členům umožní ještě více si užít jejich oblíbený sport. FLORBAL ID je jednotný přihlašovací systém, díky kterému si nemusíte pamatovat desítky různých přihlašovacích údajů. Stačí jeden účet a všechny florbalové platformy budete mít doslova na dosah ruky – od webu Českého florbalu, přes mobilní aplikaci až do budoucna po ticketing florbalových akcí.

4 minuty

15.10.2024
Tisková zpráva klubu

Tři tituly a životní zkoušky: Tatran přepsal historii a přinese film TRE(A)BLE na velká plátna

Střešovický Tatran v uplynulé sezoně napsal jedinečný příběh. Během čtvrt roku dokázal vyhrát tři soutěže – Livesport Superligu, Pohár Českého florbalu a jako první český tým v historii také Pohár mistrů. Celý ročník byl zcela unikátní a zároveň napsal řadu velkých příběhů, což se Tatran rozhodl filmově zpracovat. Na tvorbu filmu můžete přispět i vy!

2 minuty