Tatran urval pražské derby! Trefila se čtyři různá jména

Pražské derby mezi Spartou a Tatranem | foto: ESA logistika Tatran Střešovice

Livesport Superliga ve čtvrtek odehrála pražské derby, které hostily Střešovice. Na jejich půdu přijela konkurenční Sparta a zápas byl velmi vyrovnaný.


ESA logistika Tatran Střešovice - ACEMA Sparta Praha 4:2 (1:1, 2:1, 1:0)

Pražské derby mezi mistrem minulé sezony a Spartou začalo dvěma brzkými trefami, které nakonec určily skóre celé první třetiny. V čase 2:40 se jako první prosadil Daniel Dolejš, který poslal hosty do vedení povedenou dorážkou. Tatran ale zvládl odpovědět po pouhých 57 vteřinách hry, kdy na 1:1 dával Matěj Havlas a souboj o hlavní město tak byl vyrovnaný. Podobný průběh mělo také prostřední dějství, v němž se Střešovice nejprve dotáhly na sparťanský náskok a pak se samy dostaly do vedení trefou Vojtěcha Kúna ve 35. minutě. Právě tato branka se nakonec ukázala tou rozhodující, neboť Sparta už se nedokázala prosadit ani jednou a Tatran ve třetí třetině přidal ještě pojišťovací trefu na 4:2.

Branky: 4. Havlas, 27. Bureš, 35. Kún, 52. R. Hanák - 3. Dolejš, 26. Krejča. Rozhodčí: Milan Baloun - Tomáš Sommer. Vyloučení: 1:1. Využití: 0:1. Diváci: 135. Zásahy brankářů: Lev Kliment 16 - Viktor Hejna 20. MATCH CENTER | Sporty TV

Nahrávám

Vyhledávání

PŘIHLÁSIT SE PŘES FLORBAL iD

Ještě nemáte účet?

Zaregistrujte se

Co je Florbal iD?

shield

VAŠE IDENTITA PRO ČESKÝ FLORBAL

Jednotné přihlašování napříč platformami.

shield

BEZPEČNOST A OCHRANA

Moderní technologie vás chrání před krádeží identity.

shield

VÝHODY PRO HRÁČE I FANOUŠKY

Snadný nákup vstupenek a další výhody.

shield

PERSONALIZOVANÝ ZÁŽÍTEK

Služby přizpůsobené vašim potřebám.