Letošní Street popáté: předposlední turnaj míří do Karlových Varů

Turnaj Street Floorball League v Karlových Varech při jednom z předešlých ročníků | foto: Český florbal

Další turnaj má na programu KFC Street Floorball League 2024. Pátým, a současně předposledním, dějištěm letošní série budou Karlovy Vary, kde se uskuteční tvrdé boje už tuto sobotu před OC Varyáda. A je jisté, že to zajímavé nečeká jen na hřišti, ale také při spoustě doprovodných aktivit.


Do Karlových Varů se SFL vrací po dlouhých čtyřech letech. A ani tam nepřijdete o soutěž na rychlost střelby, která bude u stánku partnera ČEPS. Ten nejúspěšnější obdrží voucher na dvě vstupenky na vybrané utkání domácí Euro Floorball Tour žen a juniorek. Soutěžit se bude i o ceny z Fanshopu Českého florbalu.

Alko i nealko bude čepovat Holba, jež vám všechny nápoje načepuje do vratných kelímků. Ty posléze můžete vložit do charitativního Haima boxu, čímž podpoříte vyléčené pacienty dětské onkologie. Dále si odpočinete v chillzóně s lehátky, kterou nachystal generální partner KFC. S ním můžete využít také 15% slevy na občerstvení včetně jeho dovozu až přímo na místo.

Hromada skvělých cen připadne také nejlepším týmům v Karlových Varech. Vítězné družstvo získá voucher na 3 000 korun do KFC, poukaz na 10 000 korun u dodavatele Florbalexpert nebo vstupenky na vybraný den listopadového turnaje EFT. Zároveň se budou rozdávat lístky na jeden ze zápasů základní skupiny prosincového mistrovství světa mužů ve Švédsku.

Ostatní celky v pořadí vybojují třeba piva z pivovaru Holba, případně oficiální fanouškovské produkty z edice domácího šampionátu žen 2025. Dorazte tak před OC Varyáda v sobotu 20. července i vy, skupinová fáze Streetu odstartuje těsně po 10. hodině.

Nahrávám

Vyhledávání

PŘIHLÁSIT SE PŘES FLORBAL iD

Ještě nemáte účet?

Zaregistrujte se

Co je Florbal iD?

shield

VAŠE IDENTITA PRO ČESKÝ FLORBAL

Jednotné přihlašování napříč platformami.

shield

BEZPEČNOST A OCHRANA

Moderní technologie vás chrání před krádeží identity.

shield

VÝHODY PRO HRÁČE I FANOUŠKY

Snadný nákup vstupenek a další výhody.

shield

PERSONALIZOVANÝ ZÁŽÍTEK

Služby přizpůsobené vašim potřebám.