Fair play moment sezony! Pošli nám svůj tip

Ceny Českého florbalu | Fair Play moment | foto: Český florbal

Vyhlášení anket o nejlepší florbalistky a florbalisty sezony tentokrát doprovodí speciální kategorie, v níž se Český florbal rozhodl ocenit momenty fair play. Ne všechny se k nám však dostanou, proto máme výzvu pro vás, fanoušky a fanynky. Pokud jste byli během uplynulého ročníku svědky fair play chování, pak nám daný moment, prosíme, pošlete.


Fair play je nedílnou součástí jakéhokoliv sportu. I ve florbale jsme svědky situací, kdy se hráči, hráčky, členové a členky realizačních týmů či diváci a divačky zachovají správně, i když to má za následek ztrátu výhody či branky. Stejně tak chceme ocenit, kdy někdo pomůže v kritické situaci svému soupeři/své soupeřce. Proto jsme v rámci letošního vyhlášení cen pro nejlepší muže a ženy sezony zařadili i kategorii fair play.

Své návrhy posílejte skrze tento formulář. Do popisku nám pak dejte vědět, kdo se zachoval fér, připojte krátký popis dané situace a pokud byl zápas vysílán či máte obrazový záznam, tak přidejte i informaci o tom, kde se k videu můžeme dostat.

Děkujeme vám, že s námi hrajete fair play!

Nahrávám

Vyhledávání

PŘIHLÁSIT SE PŘES FLORBAL iD

Ještě nemáte účet?

Zaregistrujte se

Co je Florbal iD?

shield

VAŠE IDENTITA PRO ČESKÝ FLORBAL

Jednotné přihlašování napříč platformami.

shield

BEZPEČNOST A OCHRANA

Moderní technologie vás chrání před krádeží identity.

shield

VÝHODY PRO HRÁČE I FANOUŠKY

Snadný nákup vstupenek a další výhody.

shield

PERSONALIZOVANÝ ZÁŽÍTEK

Služby přizpůsobené vašim potřebám.