Ceskyflorbal.tv nově nabízí víkendové balíčky i pro elitní florbal, o víkendu chystá speciální studio

Video – ilustrační foto | foto: Matyáš Klápa/Tatran Střešovice

Český florbal reaguje na poptávku fanoušků po sledování zápasů elitních soutěží. Po vzoru například reprezentačních akcí nově nabízí víkendový balíček, díky němuž budete moci po dobu hracího víkendu sledovat veškerý elitní obsah, který bylo možné zatím sledovat jen v rámci měsíčního a ročního předplatného.


Prodej balíčků na víkendy startuje již tento čtvrtek. Po jeho zakoupení vám bude aktivován přístup ke sledování živých přenosů i záznamů ze zápasů. Za jeden víkend tak můžete stihnout nakoukat to, co jste předtím nezvládli.

"Zavedením víkendového balíčku reagujeme na náměty od fanoušků a nabízíme jim možnost, jak sledovat zápas, na který se třeba nemohou osobně dostavit, bez nutnosti aktivování měsíčního či ročního předplatného. Tuto variantu jsme si otestovali během uplynulých dvou turnajů Euro Floorball Tour, které tuto možnost nabízely, a rozhodli jsme se je aplikovat také pro elitní soutěže. Bereme to jako další, jak fanouškům elitní florbal přiblížit," popisuje ředitel marketingu a komunikace Českého florbalu Roman Urbář.

Cena víkendového balíčku vás přijde na 99 korun. Po jeho zakoupení můžete sledovat všechny zápasy Livesport Superligy, ČEZ Extraligy a 1. ligy mužů i poháru, pokud se o daném víkendu hraje. K dispozici vám budou také záznamy ze všech dosud odehraných kol.

Využít jej můžete už tento víkend, kdy pro vás navíc Český florbal chystá speciální Studio Livesport Superliga, které doprovodí šlágr víkendu, pražské derby mezi Spartou a Tatranem. Těšit se můžete na sedmikamerový přenos a přestávkový program. Už brzy se můžete těšit i na další přenosy se speciálním studiem, které pro vás budeme připravovat pravidelně z nejvyšších soutěží mužů i žen.

Do konce října si navíc můžete zakoupit měsíční předplatné za výhodnou cenu. Slevu 50 % na nákup získáte po zadání voucheru START50. Zároveň probíhá prodej předplatného pro sledování zápasů mládežnických a nižších soutěží, které nabízí rovněž balíčky na jeden víkend.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se