Bohemka porazila Kanonýry, SKV okradlo Vítkovice. Chodov hostí Pardubice

Souboj Bohemians a Kladna | foto: FbŠ Bohemians

Livesport Superliga v sobotu pokračuje druhým kolem základní části, v němž Bohemku čeká souboj s Kladnem, SKV s Vítkovicemi a Chodov vyzve Pardubice.


FbŠ Bohemians - Kanonýři Kladno 9:3 (2:1, 5:2, 2:2)

Souboj Bohemky a nováčka z Kladna nebyl vůbec tak jednoznačný, jak se mohl zdát. Jako první se totiž prosadili Kanonýři, které v 11. minutě poslal do vedení Matěj Netrefa a byli to tak klokani, kdo musel dotahovat. Povedlo se jim to ale ještě v první třetině, kdy se o dvě branky postaral Karel Petrák. Pořádná přestřelka se strhla ve druhé třetině, v níž padlo dohromady sedm gólů. Bohemians se ve 38. minutě dostali do vedení 7:3 a pomalu začali Kanonýrům utíkat. Jejich vítězství bylo zpečetěno v průběhu dvaceti vteřin 58. minuty, kdy Karel Petrák zkompletoval hattrick a na konečných 9:3 skóre završil Lukáš Rada.

MATCH CENTER

TJ Sokol Královské Vinohrady - 1. SC TEMPISH Vítkovice 7:6p (3:3, 1:1, 2:2, 1:0)

Vyrovnaná byla první třetina také na půdě pražského SKV. To postupně dohnalo vítkovický náskok 0:2 a 1:3 a do druhé třetiny tak šlo za vyrovnaného stavu 3:3. Dobrou náladu si domácí přenesli také do prostředního dějství, v němž je do vedení 4:3 poslala trefa Daniela Gartnera. Rytíři na tuto branku dlouho hledali odpověď, kterou našli až v posledních vteřinách třetiny, kdy se prosadil Matyáš Šindler.

MATCH CENTER

FAT PIPE FLORBAL CHODOV - BA SOKOLI Pardubice (-:-, -:-, -:-)

19:00 | MATCH CENTER

Loading

Search

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se